Pozitivan ritam RS & Podcast w/ Zoki & Suba (Hladno pivo) - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Pozitivan ritam RS & Podcast w/ Zoki & Suba (Hladno pivo)
Datum 28. 12. 2021
POČETAK 20:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Druga sezona radio emisije i video podcasta Pozitivan ritam kreće u novom klubu DVA OSAM, i to pred publikom, a gosti trećeg, ujedno posljednjeg izdanja u 2021. su Zoki & Suba iz Hladnog piva!

Ima dosta primjera gdje je dokazano da braća u istom bendu garantiraju uspjeh u glazbenoj karijeri. Ništa previše različito nije ni u slučaju Zokija i Sube, gitariste i bubnjara jednog od najpopularnijih punk rock bendova na ovim prostorima - Hladnog piva.

Presretni smo što nam dolaze u goste, da popričamo o ranim danima, kada su karijeru gradili upravo i na ovoj adresi, kada i zašto su se odselili iz Gajnica, kakve su trenutne aktivnosti i planovi benda, kako se snalaze u ovim vremenima, kako gledaju na nove generacije, i još svašta nešto.

Pozitivan ritam je još uvijek friška radio emisija i video podcast, pokrenuta za vrijeme lanjskog lockdowna iz Pločnika. Zadržava se termin utorkom, od 20 do 22h u programu Radija808, i uz video podcast od 21 do 22h, emitiran na youtube kanalu i FB stranici PDV-a, te na Facebook stranicama DVA OSAM, Pozitivnog ritma, Pločnika i Radija 808.

Koncept emisije sadržan je u samom njezinom nazivu, fura se - Pozitivan ritam, a teme su priče iz života i šire, u društvu cijenjenih gostiju, mahom javno prepoznatljivih osoba iz šireg kulturnog konteksta, prijatelja, suradnika, kolega, itd.

Pretpostavljajući da nisu potrebne nove doze frustracija, u ova ‘hrđava vremena’ bit ćemo rasterećeni od tmurnih društveno-političkih tema svakodnevice koliko je moguće, a njegovat ćemo one koje nam u zadnje vrijeme najviše nedostaju, tj. priče iz klubova, izlazaka, priče sa šanka, iz backstagea, ispred wc-a,…Naravno, sve skupa začinjeno gomilom dobre mjuze koju inače nećete tako lako čuti na valovima domaćih radio postaja.

Urednici i voditelji emisije su Tomislav Šunjić i Vedran Meniga, dugogodišnji prijatelji i scenski entuzijasti.

Ulaz slobodan.

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER