Zbeletronov Veliki odmor - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Zbeletronov Veliki odmor
Datum 14. 10. 2022
POČETAK 22:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Od kolijevke pa do groba, najljepše je đačko doba. 

E pa nije. I to ne zato što te Martina Polančec napokon pozvala na rođendan samo da bi četiri puta u igri “istina-izazov” završila u ormaru s Tomislavom iz sedmog ce, a nikad s tobom. Ni zato što su te uvijek birali zadnju na tjelesnom. Ni zbog toga što su te ulovili da pušiš iza škole pa si svaki dan morala ići dužim putem doma samo da dohvatiš onaj grm ružmarina i pomisliš da si kamuflirala miris cigareta po prstima.  A bome ni zato što si se na maturalcu napila votke u boji i pokušala flertati s raskom ispred vidno šokirane predsjednice razreda. A ni raska nije bila baš oduševljena. 

Nije nam uvijek bilo lijepo jer nas u školi nisu dovoljno učili o osnovnim ljudskim vrijednostima, nisu nas učili toleranciji i prihvaćanju, nisu stvorili mjesto gdje smo se osjećali sigurno i prihvaćeno. 

Od kolijevke pa do groba, najljepše je kad možeš biti ono što jesi. 

Zato vas pozivamo da se vratite s nama u školske dane u petak, 14.10 u klubu Dva Osam na najdražem školskom predmetu - Velikom odmoru! 

Na našem velikom odmoru neće biti podjele na akače, bekače ili cekače - svi smo samo obične dajkače! Neće biti bullija niti neopravdanih sati, a sigurno neće biti niti ukora zbog neprimjerenog oblačenja ili izražavanja. Dapače, potičemo vas da se obučete u sve ono što ste htjele isfurati u školi, ali niste smjele ili se niste osjećale sigurno. Obucite se u školske uniforme kakve ste htjele imati. U prekratke hlače i majice na bretele. U goth haljine i platforme od pol metra. U haljinu s maturalne ako želite! Ili dođite u opremi za tjelesni, obucite se u školskog domara, u najdraži predmet, dođite kao trokut ili poli salama iz sendviča školske kantine. Obucite se u sve ono što za vas predstavlja povratak u školu. Dress code se preporučuje, ali nije obavezan da se dobije petica u Zbeletronovom dnevniku. 

Na Velikom odmoru neće svirati zvono nego sami hitovi čije ste stihove vjerojatno spajalicom uzerivale u školske klupe, a za to će se pobrinuti naše DJ-ice koje želimo sačuvati od inboxa zatrpanog glazbenim željama pa ćemo im identitet otkriti malo kasnije. 

Nemojte markirati ovaj Veliki odmor. Dođite i odmorite ko velike. Podijelite razlomak pred curom koja vam se sviđa i stvorite nove školske uspomene koje ćete htjeti upisati u svoj spomenar! 

▬ ▬ ▬ 

Cijena ulaznice: 
- 40 kn u pretprodaji 
- 50 kn na ulazu u klub 
- 25 kn za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER