Vaš.ar.t Halloween izložba & party - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Vaš.ar.t Halloween izložba & party
Datum 31. 10. 2022
POČETAK 21:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Vaš.ar.t je novi program koji potiče novopečene, mlade i voljne umjetnike i umjetnice na daljnji razvoj, nudi priliku i otvara vrata u tvoj svijet. Ovaj program spaja evente posvećene glazbi i njenim žanrovima, umjetnosti, likovnosti pa onda i zasebne aktivnosti koje se događaju mimo ovoga, kao buvljak zvan Vašar, samostalne ili skupne izložbe i još mnogo toga što je tek u nastajanju. 

▬ ▬ ▬ 

Izložba Zaostalo sadašnji

Ovaj koncept je u nastajanju i razvijanju bio zadnje dvije godine kroz koji je svaki rad postajao dio jedne cjeline iako je bio apsolutna jedinka u vremenu i atmosferama. Ideja i koncept samih radova je kroz moju šaljivu ilustrativnost prikazati jednu grupu razno raznih likova, odnosno karaktera koji u sebi spajaju momente zaostalog i unazađenog, a u isto vrijeme se kite i ukrašavaju, prikrivaju sa detaljima surove sadašnjosti. 

▬ ▬ ▬ 

Ovaj put Vaš.ar.t dolazi 31.10. i spaja izložbu, glazbeni program i Noć vještica! Izvuci svoje metle iz šupa, tavana, šešire i ogrtače ili nešto sasvim drugo iz ormara i podruma i dođi se zabaviti, plesati i pogledati izložbu na najluđu noć u gradu kada svatko od nas može biti nešto drugo! 

House / Techno / Electro / Acid 

▬ ▬ ▬ 

Cijena ulaznice: 
- 30 kn u pretprodaji 
- 20 kn za maskirane, na ulazu u klub 
- 40 kn za nemaskirane, na ulazu u klub 
- 20 kn za nemaskirane studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER