Šarena Pojava, Štrace - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Šarena Pojava, Štrace
Datum 29. 12. 2022
POČETAK 21:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Na krilima sjajnih recentnih festivalskih i klupskih nastupa na kojima su fanove zabezeknuli ludom novom pjesmom naziva "Princ" sisački rap-rock hibrid Šarena Pojava pojavljuje se i u Dva Osam! Spomenuti hit-singl nastavak je na priču započetu zapaženim prošlogodišnjim albumom prvijencom "Ravnoteža", ali ujedno i najava novog materijala na kojem bend intenzivno radi trenutno. 

Podsjetimo, Šarena Pojava jedna je od onih pojava - pardon, grupa - koje su začete slučajnim susretom u kasnim satima jednog dobrog tuluma. Dva dečka iz Siska, Mirko Međed - rocker u duši, s dugogodišnjim stažem u bendu Pištolj na gumene metke - i Dario Županić - u tamošnjim hip hop krugovima poznat i kao Župnik - kliknuli su na prvu te se našli u zajedničkom projektu. Ubrzo su nanizali naramak pjesama društveno-socijalne, intimno-ljubavne i satirično-humoristične tematike, tečno odrepane, te ojačane zvučnom slikom čvrstog rocka, grungea i punka. U bend uskoro uskaču kolege im Matija Lović na bubnju, Valentino Žmirić na basu i Sven Tomanić na trubi te Pojava postaje kompletna. I šarena. 

▬ ▬ ▬ 

Štrace su hardcore punk band iz Zagreba sastavljen od trojice prijatelja koji su se igrom slučaja našli na jednoj probi 2020. godine te odlučili zajedno zasvirati. Frontmen (Josip Šprajc), basist (Karlo Buden) te bubnjar (Jan Gabriel Vinciguerra) imaju samo jednu stvar na umu, a to je pružiti uzbudljivo iskustvo te zabaviti publiku kroz glasnu, energičnu i agresivnu glazbu. 

▬ ▬ ▬ 

Cijena ulaznice: 

- 40 kn u pretprodaji 
- 60 kn na ulazu u klub 
- 30 kn za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub 

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER