Healing Sounds w/ Ivan Komlinović, Andrea Ljekaj, Jan Kinčl - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Healing Sounds w/ Ivan Komlinović, Andrea Ljekaj, Jan Kinčl
Datum 30. 12. 2022
POČETAK 23:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Na trećem izdanju Healing Sounds partija dolaze nam 'tri kralja' domaće elektroničke scene, točnije Jan Kinčl, producent i DJ, te jedan od pokretača kompilacije, a uz njega Ivan Komlinović i Andrea Ljekaj, koji se sa svojim pjesmama nalaze na istoimenom albumu. 

▬ ▬ ▬ 

Domaća elektronička scene okupila se u inicijativi prikupljanja pomoći žrtvama potresa koji pogađaju našu zemlju u posljednjih godinu dana. Na inicijativu Nenada Barića i Jana Kinčla kao pokretača inicijative, domaći producenti okupili su se, priloživši svoje radove okupljene na kompilaciji prigodnog naziva: Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project.

Kompilacije je u digitalnom obliku objavljena na prvu godišnjicu zagrebačkog potresa, nedugo zatim uslijedio je i prvi dio vinilnog izdanja, a tokom 2023. očekuje se i drugi.

Više informacija o ovom ostvarenju pronađi na stranicama izdavača (PDV) --> https://www.pdv.com.hr/hr/store/va-healing-sounds-croatia-earthquakes-relief-project-pt-1-lp

▬ ▬ ▬ 

Cijena ulaznice: 

- 50 kn u pretprodaji 
- 70 kn na ulazu u klub 
- 35 kn za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub 

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu.  

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER