Najgora spika u Zagrebu - Pandemonium Promo Party w/ Katcha, Heiße Scheiße, Odak - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Najgora spika u Zagrebu - Pandemonium Promo Party w/ Katcha, Heiße Scheiße, Odak
Datum 2. 6. 2023
POČETAK 23:55
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Pripremite se za zaboravno iskustvo u klubu Dva Osam, 2. lipnja, od ponoći do 6 sati ujutro. Imat ćete priliku uživati u elektro zvucima koje će za vas pripremiti Katcha iz Ljubljane, zagrebački kolektiv Heiße Scheiße i naš voljeni Odak dok će vizuale osmisliti Ye1en

Očekujte širok spektar žanrova, od suvremenih globalnih klupskih žanrova, latinoameričkih ritmova, elektro, ghettotech, techno, do jungla, bailea i footworka. 

Ne propustite ovaj zaboravni događaj, pozovite prijatelje i dođite na Najgoru spiku u Zagrebu! Vidimo se u Dva Osam na Jabukovcu!

Diđejevi i te spike

▬ ▬ ▬ 

Katcha

Katcha je članica Ljubljanskog queer kolektiva Ustanova, platforme za glazbu i aktivizam podržava LGBTIQ+ zajednicu i promovira sigurnost u noćnom životu. Katcha redovito nastupa u Ljubljani i surađuje s mnogim kolektivima u tom području. Također je nastupala na poznatim festivalima poput Grounded Festivala, MENT Ljubljana, City of Women, Spider festivalu, Tresku, SONICI, kao i u Italiji. Njezini miksevi kombiniraju razne klupske žanrove, latino ritmove, electro, ghettotech, techno i još mnogo toga. 

--> https://soundcloud.com/playboi-katcha 

▬ ▬ ▬ 

Heiße Scheiße ?

Heiße Scheiße je zagrebački kolektiv koji okuplja DJ-e i vizualne umjetnike. Oni su strastveni ljubitelji brze, melodične elektronike, s žanrovima poput jungle, baile, footwork, electro i ghetto-tech. Njihovi partyji su poznati po svojoj jedinstvenoj atmosferi koja kombinira ozbiljnost i zajebanciju. Vizuali Ye1ena dodaju poseban dojam. Glavni članovi kolektiva su MKB, Meka Drina i Babiç, ali često se pridružuju i drugi DJ-i kako bi događaji bili raznovrsniji. Nedavno su pokrenuli radio emisiju "212 °F" na Radio Student. 

--> https://soundcloud.com/heisse-scheisse 

▬ ▬ ▬ 

Odak

techno, breakbeat, drum n bass, jersey club, baile.

Odak je DJ isključivo za potrebe Pandemoniuma. Nije u kolektivu, ali voli glazbu. Odak svoj samodijagnosticirani ADHD najbolje prikazuje kroz žanrove kojima jaše.

--> https://soundcloud.com/odakmoments 

▬ ▬ ▬ 

Cijena ulaznice: 

- 4,20 € u pretprodaji 
- 6,00 € na ulazu u klub 
- 5,00 € za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub 

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER