Paprika Korps - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Paprika Korps
Datum 8. 11. 2023
POČETAK 21:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Paprika Korps poljski je reggae band koji će svojim koncertom 8.11. u DVA OSAM, hladnu jesensku noć pretvoriti u pravi tropski raj! Ovaj fenomenalni heavy reggae sastav svoju muziku stvara uz kombinaciju s live dub tehniciranjem, a specifičan je po tome što se u svom zvuku ne boje koristiti distorziju na gitarama, zbog čega su vrlo originalni. 

Papriku Korps karakterizira njihova neopisiva energija na živim nastupima. Inovativni glazbenici svoju muziku doslovno žive na pozornici i znaju kako napraviti ugođaj među publikom. Od osnutka u travnju 1996. godine Paprika Korps zaslužio je status jednog od koncertno najaktivnijih europskih bendova. Rado su viđeni gosti i kod nas, otkako su nas prvi puta posjetili davne 2002. redovni su gosti u domaćim klubovima kao i na festivalima. Čast nam je da će po prvi puta nastupati u klubu DVA OSAM te tako donijeti dašak tople, ljetne atmosfere i reggae zvukove na brdo Jabukovac. 

• • • • • 

Cijena ulaznice: 

- 8,00 € u pretprodaji 
- 11,00 € na ulazu u klub 
- 7,00 € za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub 

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER