Ilusja - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Ilusja
Datum 1. 12. 2023
POČETAK 22:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Dragi naši ljubitelji dobre glazbe i plesa, u nastavku slijedi konačna najava eventa, konačnog line upa, timetablea i informacijama o ulaznicama.

Za dobru glazbu slušat ćemo najbolje podžanrove house glazbe, kao što su minimal house, deep house, deep tech, tech house i underground tech house.

Odlučili smo spojiti gramofon, pa će se tu i tamo pustiti koja dobra ploča, osim toga će biti i dodatnih playera, s kojima će se dodatno stvarati kombinacija primamljivih odnosno ugodnih zvukova za naše uši.

Vizualna atmosfera vas očekuje u plavo-žutoj boji i naši dekorativni dodaci koji daju vizualno ugodnu atmosferu.

Angažirali smo i profesionalnoga fotografa koji daje maksimalnu predanost i ljubav prema svom poslu, s kojim ćemo obilježiti najbolje trenutke eventa.

I za kraj, pripremite svoje udobne cipelice, jer plesanju neće biti kraja!

MOVE YOUR BODY AND COME TO THE PARTY!

TIMETABLE & LINE UP:

22:00 - 00:00 - Marcela
0:00 - 3:00 - Techa
3:00 - 6:00 - DOCHO

MARCELA

S ponosom i zahvalnošću predstavljamo vam mladu i ambicioznu DJ umjetnicu koja planira otvoriti naš party, "probiti led" i zagrijati naše cipelice.

Bez obzira na njenih 2 godine iskustva, smatramo da ima veliku ljubav i strast prema muzici i to dvoje implicira magiju koja jednostavno stvori neku iluziju koja publiku tjera na hipnozu i dovodi do ritma i priče s dubokim i emotivnim tonovima.

U konačnici bismo rekli:

"Ako ovo nije san,
onda je to moćna ILUSJA".

Marcela je novo ime hrvatske elektronske scene, mlada i perspektivna djevojka koja svojim nastupima brzo i lako osvaja interes publike. Kombinirajući deep house, deeptech i minimal house žanrove koje sa lakoćom spaja u ritmični zvuk koji svojom dubinom mami na plesni podij. Do sada je svoj rastući talent (p/d)okazala publici u raznim klubovima poput Aquariusa, Funka i Depoa u Zagrebu i Manual klubu u Rijeci.
Nedugo je upravo postala i dio kolektiva UMC EVENTS gdje je imala priliku svirati sa poznatim njemačkim dvojcem, Pornbugs.

https://www.soundcloud.com/marcela-zelenika-39780468

https://www.mixcloud.com/marcelazelenika

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086289252433


TECHA

Iako je još od malih nogu veliki ljubitelj glazbe i svega vezanog uz nju, afinitet prema elektronskoj glazbi razvio je prije par godina, gdje drugdje nego na plesnom podiju!
Počevši iz čiste znatiželje koja je na sreću prerasla u nešto više od samo toga, DJ - ingom se bavi zadnje tri godine.

Naravno, kako to inače biva, u posljednje dvije godine tu i tamo se i sam "okuraži" napraviti nekakav beat, koji tu i tamo uleti u njegove setove u kojima kombinira više podžanrova tražeći što masniji groove u poljima deep house, deep tech, indie, breakbeat, melodic i drugih izdanja.

Sve od navedenog do sad pokazao je nastupima u zagrebačkom Funku, Lazaretima u Dubrovniku kao i stupu underground scene grada, klubu Dubina.

Na Korčuli, domaćem terenu, često se ušeće za pult kluba The Jungle, prostora udruge mladih K.U.M., i po prvi puta je nastupio na festivalu, debitantskom izdanju Elektrochat festivala pod vodstvom domaće produkcije gdje je nastupio uz neka od poznatijih imena domaće parti kulture, kao što su Petar Dundov, DJ Jock, Felver, Fikcio Monger, Megahertz, Vedritunes, Cid.

https://on.soundcloud.com/1QypD
https://www.mixcloud.com/Techa1702/
https://instagram.com/_davidtesic_


DOCHO

Dominik Čolak, rođen u Zagrebu, producent i DJ s 15-godišnjim iskustvom u muzičkoj karijeri. Trenutno ima suradnju sa jednim od poznatih izvođača na House sceni, a njegovo ime je Storm Queen, koji je napravio popularnu traku "Look Right Through MK Remix".
Također radi i na svojem remixu original trake "James Hype - Ferrari". Gdje ima i veliki support od popularnog DJ dvojac Don't Blink.
Nastupao je solo ili B2B w DJ Crown, u klubovima Gallery Club, Aquarius Club, Khala, Opera Club, Ritam Grada, Excelente Bar, Shock Out Festival, Exit Party vlak, King Fast, a omiljeni su mu žanrovi house, tech house, underground tech house, techno, modern techno.

https://m.soundcloud.com/jerson.../docho-tech-house-set-2022
https://www.facebook.com/djjerrywhiteofficial
https://instagram.com/djdocho_official

• • • • • 

Cijena ulaznice: 

  • 6,00 € u pretprodaji
  • 7,00 € na ulazu u klub, do ponoći
  • 8,00 € na ulazu u klub, nakon ponoći
  • 12,00 € na ulazu u klub, vrijedi za 2 osobe
  • 5,00 € za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub

Osim putem interneta, pretprodajne ulaznice se mogu kupiti i u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER