Pozitivan ritam RS & Podcast w/ Mate Škugor - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Pozitivan ritam RS & Podcast w/ Mate Škugor
Datum 14. 12. 2021
POČETAK 20:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Druga sezona radio emisije i video podcasta Pozitivan ritam kreće u novom klubu DVA OSAM, i to pred publikom, a prvi gost je Mate Škugor!

Matu Škugora, kao jednog od najprepoznatljivijih promotera i boraca domaće alternativne scene, ne treba puno predstavljati.
Osim svega ostalog što je prolazio kroz godine, dakako da ćemo se osvrnuti i na njegovu aktualnu knjigu 'Glazba za žedno uho'.

Pozitivan ritam je još uvijek friška radio emisija i video podcast, pokrenuta za vrijeme lanjskog lockdowna iz Pločnika. Zadržava se termin utorkom, od 20 do 22h u programu Radija808, i uz video podcast od 21 do 22h, emitiran na youtube kanalu i FB stranici PDV-a, te na Facebook stranicama Pozitivnog ritma, Pločnika i Radija 808.

Koncept emisije sadržan je u samom njezinom nazivu, fura se - Pozitivan ritam, a teme su priče iz života i šire, u društvu cijenjenih gostiju, mahom javno prepoznatljivih osoba iz šireg kulturnog konteksta, prijatelja, suradnika, kolega, itd.

Pretpostavljajući da nisu potrebne nove doze frustracija, u ova ‘hrđava vremena’ bit ćemo rasterećeni od tmurnih društveno-političkih tema svakodnevice koliko je moguće, a njegovat ćemo one koje nam u zadnje vrijeme najviše nedostaju, tj. priče iz klubova, izlazaka, priče sa šanka, iz backstagea, ispred wc-a,…Naravno, sve skupa začinjeno gomilom dobre mjuze koju inače nećete tako lako čuti na valovima domaćih radio postaja.

Urednici i voditelji emisije su Tomislav Šunjić i Vedran Meniga, dugogodišnji prijatelji i scenski entuzijasti

Ulaz slobodan.

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER