Masta Ace & Marco Polo live (Preach The Rič promo party) - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Masta Ace & Marco Polo live (Preach The Rič promo party)
Datum 19. 6. 2024
POČETAK 20:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Masta Ace & Marco Polo Live @ DVA OSAM 
(Preach The Rič Promo Party) 

Legendarni Brooklyn MC Masta Ace vraća se u Zagreb nakon dugo vremena, i sa sobom dovodi sjajnog kanadskog producenta Marca Pola

Zagrebački promo party PREACH THE RIČ festivala, neće biti ništa manje ekskluzivan, u srijedu 19. lipnja, u DVA OSAM dolazi Masta Ace, američki reper i producent iz New Yorka. Opisuju ga kao "jednog od velikih, čistih, njujorških MC-ja", ovog veterana i Eminem je više puta naveo kao uzor kojem se divio na umijeću pričanja. Veza Masta Acea i Hrvatske traje još od 2001. kada se preko Phat Phillieja upoznao s radom domaćih producenata. Ace je ubrzo odabrao raditi s Kooladeom, s kojim je surađivao nekoliko puta u karijeri, njihova pjesma "Beautiful" s Aceovog albuma "Long Hot Summer" postala je underground hit i hip-hop klasik. Masta Ace je 2001. i prvi put nastupao u Zagrebu, a u Hrvatsku se rado vraća. Da je veza s lokalnom scenom jaka, dokazuje i suradnja s Frenkijem, kojem su Ace i Phat Phillie gostovali na pjesmi "Živili", koju je producirao Edo Maajka. Masta Ace zarepao je i na Gibonnijevoj pjesmi "Toleranca", a pojavio se i na njegovom velikom koncertu u Ciboni. 

Masta Ace već dulje vrijeme surađuje s Marcom Polom, kanadskim producentom s njujorškom adresom. Iza sebe imaju dva zajednička albuma, a posljednji "Richmond Hill" (2024.) promoviraju na europskoj turneji, dvojac iz New Yorka dolazi u organizaciji Blackout Hip Hopa i Pozitivnog ritma. 

Preach The Rič festival promo party održat će se u srijedu 19. 6. u klubu DVA OSAM u organizaciji Blackout Hip-Hop & Pozitivnog Ritma. 

• • • • • 

Cijena ulaznice: 

  • 20,00 € early bird
  • 25,00 € u pretprodaji
  • 30,00 € na ulazu u klub

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER