Tko to dolazi DJedu u goste? - Dva Osam
Tko to dolazi DJedu u goste?

Prošlog mjeseca započeo je novi program u klubu DVA OSAM, pod imenom DJedu u gostima, a naš veseli DJedica je jedan i jedini Tomislav Šunjić!

Smisao programa je da zadovolji ukuse starih posjetitelja kluba i da dovede nove, mlađe generacije na Jabukovac 28.

Tomu Šunjića sigurno znate kao jednog od rodonačelnika hrvatskog glazbenog nezavisnog izdavaštva koji je početkom 90-ih s Aleksandrom Dragašom (T.R.I.P. Records) objavio legendarne albume Majki, Laufera, Psihomodopopa, Hladnog Piva, Overflowa i mnoge druge. Osim u ulozi menadžera benda Overflow i u zadnje vrijeme Stoner Heavy Rock benda Cojones, poznat je i kao dugogodišnji radio voditelj iz zlatnih dana radija 101 i Yammata, a sada je stacioniran na Radiju 808!

Tomislav Šunjić aka DJed u goste, i za pult, poziva generacijske prijatelje, i prepoznatljive aktere šireg konteksta kulturne scene. U prvom izdanju ugostio je DJ Gonzu; filmskog redatelja, na rock sceni najpoznatijeg nakon što je kroz godine napravio x spotova za ine izvođače.

Drugo izdanje dovodi Vladu Simcicha Vavu, gitaristu kultnog Laufera, a danas svira u ponovo okupljenom Parafu. Čovjeka kojeg možete samo gledati i znate da čupa gitarske rifove iz pakla, u subotu, 29.1. ukrstit će gramofonske igle s DJedom te vas nakon ponoći ispratiti u rasplesani i sretni mrak.

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER