Ljeto na Jabukovcu u DVA OSAM, powered by Pločnik - Dva Osam
Ljeto na Jabukovcu u DVA OSAM, powered by Pločnik

Pozitivan ritam ne miruje, i ovo ljeto smo vam pripremili nešto novo!

Svakodnevni program Pločnika, mnogima omiljenog kreativnog huba i dnevne sobe, tijekom srpnja i kolovoza prebacujemo u klupsku atmosferu, tj. u DVA OSAM na Jabukovcu.

Pomakni se s vrućine gradskog asfalta, jer svega desetak minuta hoda od samog centra grada na breg, ili još manje prijevoznim sredstvom, dijeli te od svakodnevnih sadržaja, u opuštenoj atmosferi, i već prepoznatljivoj režiji Pločnika.

Očekuju vas ina glazbena događanja raznih usmjerenja, koncerti, clubbing, slušaone, ali i festivalske promocije, večeri stand up komedije, kulturni kvizovi, i još štošta.

Uz redovne nastupe mahom prepoznatljivih imena, Pločnik nastavlja i s predstavljanjem novih imena na sceni, i pratećih inicijativa i projekata. A sve skupa u okruženju klupskog prostora sa najdužom tradicijom na ovim prostorima, s velikom otvorenom terasom, koja je u zadnje vrijeme dobrim dijelom ozelenila svoje površine, garantriajući dovoljno hlada i za koji stupanj niže temperature u toplim danima ljeta. Program Ljeta na Jabukovcu objavljuje se idućeg tjedna, stay tuned!

Svoj standardni program nastavljamo u rujnu.

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER