Games of Waack s03e01: Disco Fever - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Games of Waack s03e01: Disco Fever
Datum 27. 4. 2024
POČETAK 21:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Ako su i vas spopali simptomi poput povišene želje za plesom, opći nalet energije i želja da izađete u klub, promjena ili gubitak interesa za svu glazbu, OSIM disko glazbe! Dramatizacija, povećana gestikulacija u dlanovima, bol u duši i nostalgija za razdobljem 70-ih, slušajte pažljivo! 

Težina bolesti uvelike se razlikuje od osobe do osobe, uglavnom u odabiru outfita. Neke osobe koje boluju od Disco Groznice ili DIS-COV1RUSA naizgled su asimptomatične, ali obično subotom navečer na nekoliko sati izgube sjećanje i idućeg dana budu prekrivene glitterom. Strašno! 

Osobama s teškim simptomima možda će biti potrebna specijalizirana skrb i potpora zajednice, stoga hrvatski Waacking Stožer organizira veliko okupljanje oboljelih u klubu DVA OSAM, 27. 4., okupljanje počinje u 21:00

Bolesnikovo stanje može se brzo pogoršati kako simptomi napreduju, a ako do toga dođe, potrebno je prijaviti se na WAACKING BATTLE. Oni koji sumnjaju na teži oblik groznice trebaju poslati svoju fotografiju i nekoliko rečenica o sebi na e-mail gamesofwaack@gmail.com kako bi pred svima testirali ozbiljnost svog performansa. 

Nažalost nekim osobama oboljelima od Disco Groznice (DIS-COV1RUS) biti će potrebno da i nastupaju na okupljanju u grupnim izvedbama. To su osobe koje su na intenzivnoj skrbi i pripremama jednom ili više puta tjedno, već duže razdoblje. Njima možete pomoći tako da ih nagradite pljeskom, možda i snimite te tegate na instagramu. 

Općenito gledajući, rizik od dobre zabave je jako visok. Stoga javite prijateljima, pripremite svoj outfit, pospite se šljokicama i vidimo se u klubu! 

Zauvijek vaša,
Ministrica Waackinga Miss Mikki Malone 

Ministar Zvuka: Dj Yesh 

Ministrica Ceremonije: Karla Charly Stheron 

Judging you: 

Dr.Tuna 
Ursula Away 
Mikki Malone 

DRESS CODE:

Disko kugla! Kako bi dokazali da je i vas uhvatila disco groznica, potrebno je donijeti propusnicu u obliku disko kugle. Može biti malena, ogromna, home made, u obliku naušnica, privjeska, što god vam se nađe pod rukama. I ti možeš biti disko kugla… ili barem tvoj outfit! Think silver, glitter, shiny shiny.

• • • • • 

Cijena ulaznice: 

  • 8,00 € early bird, do 19. 4. 2024.
  • 10,00 € u pretprodaji, od 20. 4. 2024. do 26. 4. 2024.
  • 12,00 € na dan eventa, te na ulazu u klub
  • 6,00 € na ulazu nakon koncerta, za ulazak na after party

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER